معرفی کتابخانه : (تاریخچه)

کتابخانه دانشکده بهداشت همزمان با تاسیس دانشکده در سال 1372 با مساحتی حدود 850 متر مربع در طبقه دوم دانشکده قرار دارد. که خدمات خود را براساس قفسه باز ارائه می دهد . کتابخانه با داشتن حدود 25047  جلد کتاب فارسی و لاتین  به ارائه خدمات به دانشجویان و اساتید و اعضای هیات علمی می پردازد، کتابهای  کتابخانه بر اساس رشته های موجود در  دانشکده به 7 دسته موضوعی تقسیم بندی شده اند که شامل (اپیدمیولوژی و آمار ،  بهداشت حرفه ای، بهداشت محیط، بهداشت عمومی، آموزش بهداشت ، مدیریت خدمات بهداشتی و  حشره شناسی پزشکی میباشد . 

 اهداف و وظایف کتابخانه :

 با توجه به اهمیت روز افزون اطلاعات و در نتیجه کتابخانه ها در امر پژوهش و آموزش، هدف کتابخانه دانشکده بهداشت ارائه خدمات کتابخانه ای و اطلاع رسانی به دانشجویان، اعضاء هیئت علمی و کارمندان دانشگاه  می باشد .

 اهداف این کتابخانه به طور اعم شامل موارد ذیل می باشد :   

* شناخت نیازهای اطلاعاتی جامعه کتابخانه با توجه به برنامه ها، رشته های آموزشی و مقاطع مختلف تحصیلی دانشکده گزینش و انتخاب منابع مناسب از میان منابع منتشره .

* گردآوری ، نگهداری و سازماندهی منابع جهت  بهره گیری در امر آموزش و پژوهش

 * انجام آموزش ها و راهنمایی های لازم جهت جستجوی، برگزاری کارگاه آموزشی و تهیه پمفلت راهنما ...

* ارائه خدمات اطلاع رسانی مرجع و رایانه ای به کلیه مراجعان

تامین، فراهم آوری و سازماندهی مجموعه لوح های فشرده آموزشی

* فهرستنوسی ، رده بندی و آماده سازی مجموعه کتاب های فارسی و لاتین موجود در کتابخانه 

 *کتابهای فارسی و لاتین در قفسه های جداگانه، بر اساس رده بندی های بین المللی NLM و LC مرتب شده است.

*نظام دستیابی به منابع به صورت سیستم قفسه باز می باشد که در واقع موثرترین روش استفاده از مجموعة کتابخانه است و به  مراجعه کننده امکان دسترسی سریع و مستقیم به منابع را داده، علاوه بر این، امکان گزینش و انتخاب کتاب از میان کتاب های مشابه را برای اعضاء فراهم می آورد. چنانچه مراجعین نیاز به راهنمایی جهت دسترسی به منابع سایر کتابخانه ها داشته باشند.

می توانند با راهنمایی کتابدار از برنامه  " آذرخش " استفاده کنند

چشم انداز کتابخانه :

کتابخانه دانشکده بهداشت در راستای برنامه راهبردی در نظر دارد از بین تمامی دانشکده های دانشگاه هم تراز خود بهترین خدمات را درجهت توسعه آموزش، پژوهش و بهداشت حوزه علوم بهداشتی گردد  لذا در همین راستا مأموریت کتابخانه تقویت آموزش، پژوهش وفعالیتهای پژوهشی دانشکده  و حمایت ازتلاشهای دانشکده در جهت ارتقای رتبه در سطح ملی، از طریق تهیه، توسعه و تسهیل دسترسی  به منابع و اطلاعات علمی مورد نیاز می باشد -جذب نیروی متخصص کتابدار 

- آموزش دوره های کاربردی جهت تقویت جامعه استفاده کننده 

- ایجاد امکانات بهتر چهت فضای آموزشی مورد استفاده 


جامعه استفاده کننده:

کلیه دانشجویان، اعضای هیات علمی و کارمندان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز